BİNGÖL / GENÇ - Servi Merkez İlkokulu

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında Şubat ayında yapılan faaliyetlerimiz.

May

Genç İlçe jandarma personeli tarafından okulumuzdaki öğrencilerimize trafik eğitimi verildi.İlçeden gelen ekibe CANDAŞ Bomba arama köpeği de  eşlik etti. Öğrencilerimiz CANDAŞ ı çok sevdiler, onlar için unutulmaz bir gün oldu.  Teşekkürler. İyi ki varsınız...

Ock

1/A ve 1/B Sınıfı öğrencilerimiz artık okuyor ve yazıyor. Emek veren Orhan ALDAL ve Emine ÖZTÜRK öğretmenlerime teşekkürler.Velilerimizin ikram ve katılımlarıyla şölen havasında bir bayram oldu.

Ara

Okulumuz öğretmenlerimizin gözetiminde öğrencilerimizin hazırlamış oldukları 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ etkinliği olan 15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI yayınlandı.

Ara

10 BİN OKUL kapsamında gönderilen ödeneklerle okulumuz artık daha renkli daha canlı. Okulumuz memurlar odasını Kütüphaneye çevirerek öğrencilerimize yeni bir dünya kapısı açıldı.10 BİN OKUL kapsamında gönderilen ödenekler ile alınan akrilik boyalar ve fırçalar duvarda hayat buldu. Okulumuz öğretmenlerinden Beyzanur BADEM in girişimleriyle açtığımız kütüphane okula farklı bir hava ve dünya kazandırdı. Okul Müdürümüz Sedat DİNÇ, öğretmenlerimizin fedakar çalışmaları sayesinde harika bir kütüphaneye kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ekm

Genç İlçe jandarma personeli tarafından okulumuzdaki öğrencilerimize trafik eğitimi verildi.İlçeden gelen ekibe Karakol komutanımız Salih YALÇIN da eşlik etti.Trafik eğitminin yanında çeşitli hediyeler dağıtan jandarma personelimiz gönüllerde taht kurdu. Teşekkürler. İyi ki varsınız.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü Programını olumsuz hava muhalefeti nedeniyle okulumuz içerisinde kısıtlı imkanlarla ama büyük coşkuyla kutladık.

Mrt

Deprem bölgesinden olduğumuzdan dolayı çocuklarımızı deprem konusunda uzmanlaştırdık. Öğrencilerimiz artık deprem öncesinde sırasında ve sonrasında ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar.

Şbt

1/A sınıf öğretmenimiz Engin YAŞAR rehberliğinde eTwinning çalışmaları heyecan ile devam ediyor.

Mrt

Okulumuz 3/B sınıf öğretmeni Orhan ALDAL koordinatörlüğünde ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMIMIZ coşkuyla kutlandı.

Kas

4-A SINIFI ÖĞRETMENİMİZ NAGİHAN ÖZANBARCI ÖNCÜLÜĞÜNDE 4-A SINIFINDA BİR SÜREDİR SAZ ÇALIŞMALARI YAPILIYOR VE ÖĞRENCİLER BU AKTİVİTEDEN OLDUKÇA KEYİFLİ VAKİTLER GEÇİRİYORLAR.