BİNGÖL / GENÇ - Servi Merkez İlkokulu

Servi Merkez İlkokulu

SERVİ KÖYÜ DOĞUKENT MEVKİİ 5 KÜME EVLERİ SERVI ILKOKULU BLOK NO 2 GENÇ / BİNGÖL
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Okulumuz, geleceğimiz olan öğrencilerimizi en iyi şekilde hazırlamak için idari birimleri ve sınıf öğretmenleri ile birlikte, • Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, • çağdaş, • yaratıcı, • demokratik düşünme becerisine sahip, • karşılaştığı sorunlara karşı çözüm yolları üreten, • fikirleriyle sorunların üstesinden gelen, araştırmacı bir nesil ortaya koymak için uyumlu bir şekilde çalışmaktadır.
Başarılar
2018-2019 ve 2019-2020 Yıllarında ilçe kurumlar arası voleybol 1.liğimiz bulunmaktadır.
14.00-18.50
Ingilizce
Ulaşım
Her sabah saat 7:30´da belde merkezinden Genç İlçesine ve Bingöl İline minibüsler hareket etmektedir. Ayrıca istenilen saatte belirli bir ücret karşılığında hususi arabalarla ulaşım sağlanabilmektedir.
Okula köy merkezinden Servis ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Köyde bizim okulumuz dışında bir adet yatılı bölge ortaokulu bulunmaktadır. Ayrıca Köyde Sağlık Ocağı ve Jandarma Karakol Komutanlığı bulunmaktadır. Köyde halı saha ve kapalı spor salonu bulunmaktadır.
İlçe Merkezine Uzaklık:40km İl Merkezine Uzaklık:60km
13 öğretmen 1 müdür 1 de müdür yardımcısı